محل تبلیغات شما

نتایج جستجو برای عبارت :

salpostD8AFD8A7D986D984D988D8AF D981DB8CD984D985 365 D8B1D988D8B2 D8A8D8A7 D8B2DB8CD8B1D986D988DB8CD8B3 D981D8A7D8B1D8B3DB8C DA86D8B3D8A8DB8CD8AFD987 D8A8D8AFD988D98

غذاهای محلی میراث گذشتگان هستن که باید آن را سینه به سینه به نسل های بعد منتقل کنیم تا فرهنگ کشورمان از یاد ها نرود. چون غذا هم جزء میراث و تمدن یک کشور به حساب می آید
مرصع پلو

مرغ کامل :  1 عدد
پیاز :  2 عدد متوسط
زعفران :   1/3 ق چ
مغز گرد :  1/2 لیوان
خلال پسته :  1/2 لیوان
خلال بادام:   1/2 لیوان
 خلال پوست پرتقال یا نارنج :   1/3 لیوان
 کشمش :  1 لیوان
زرشک :  1 لیوان
زردچوبه :  1/2 ق چ
نمک :  به
یکی از غذاهای ایرانی مجلسی باقالی پلو با ماهیچه یا گردن است که معمولا در مراسم مهمی مثل عروسی سرو می‌شود. در اصل این غذا را با ماهیچه یا گردن گوسفند درست می‌کنند اما بعضی‌ها آن را با مرغ می‌خورند. حتی در بعضی از نقاط جنوبی کشور باقالی پلو را با ماهی سرو می‌کنند. در هر صورت ترکیب باقالی پلو با هریک از این موارد خوب و خوشمزه می‌شود و انتخاب نوع گوشت بستگی به سلیقه و رژیم غذایی شما دارد. در گام اول آن‌چیزی که اهمیت دارد،
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها