محل تبلیغات شما

نتایج جستجو برای عبارت :

salpostD8A2D987D986DAAF D9BEDB8CD8B4D988D8A7D8B2 D8AFD988D8A8D8A7D8B1D987 D8AFD984 D987D988D8A7DB8C D8A8D8A7 D8AAD988 D8A8D988D8AFD986 DAA9D8B1D8AFD987

غذاهای محلی میراث گذشتگان هستن که باید آن را سینه به سینه به نسل های بعد منتقل کنیم تا فرهنگ کشورمان از یاد ها نرود. چون غذا هم جزء میراث و تمدن یک کشور به حساب می آید
مرصع پلو

مرغ کامل :  1 عدد
پیاز :  2 عدد متوسط
زعفران :   1/3 ق چ
مغز گرد :  1/2 لیوان
خلال پسته :  1/2 لیوان
خلال بادام:   1/2 لیوان
 خلال پوست پرتقال یا نارنج :   1/3 لیوان
 کشمش :  1 لیوان
زرشک :  1 لیوان
زردچوبه :  1/2 ق چ
نمک :  به
یکی از غذاهای ایرانی مجلسی باقالی پلو با ماهیچه یا گردن است که معمولا در مراسم مهمی مثل عروسی سرو می‌شود. در اصل این غذا را با ماهیچه یا گردن گوسفند درست می‌کنند اما بعضی‌ها آن را با مرغ می‌خورند. حتی در بعضی از نقاط جنوبی کشور باقالی پلو را با ماهی سرو می‌کنند. در هر صورت ترکیب باقالی پلو با هریک از این موارد خوب و خوشمزه می‌شود و انتخاب نوع گوشت بستگی به سلیقه و رژیم غذایی شما دارد. در گام اول آن‌چیزی که اهمیت دارد،
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین مطالب

آخرین جستجو ها