نان کماج یکی از نون های حجیم و سنتی استان خراسانه که معمولا در دیگ مسی و با روش های مختلفی درست میشه، در برخی رسپی ها از شیر و شکر داخل خمیر استفاده می کنن و تقریبا شبیه نون شیرمال میشه.ولی این رسپی خیلی ساده س چون از خمیر نونوایی باید استفاده کنین و احتیاج به درست کردن خمیر هم نیستمقدار این نون خیلی زیاده شما میتونین مواد رو نصف کنین.دنیای از خوشمزه ها
طرز تهیه نان کماج
دستور پخت نان کماج مرحله به مرحله
نان کماج یکی دیگر از نان های سنتی خوشمزه و البته سبک می باشد و در بیشتر شهرهای ایران، پخت این نان سنتی هنوز هم رایج است.
نان کماج شهرهای تبریز، همدان، گیلان، کرمان، کرمانشاه و اصفهان خیلی مشهور می باشد و یکی از سوغاتی های اصلی همدان، نان کماج می باشد.
طرز تهیه این نان بسیار ساده می باشد و شما با این آموزش خانگی بارونک، به آسانی در منزل می توانید این نان خوشمزه را به صورت سنتی و مرحله به مرح
الان اگه خونه بودم حتما شیر برنج داشتیم با اون حلواهایی که من عاشقشم.بابا قبل اذان میرفت کماج میخرید و چایی رو دم میکرد.منم زل میزدم به تلوزیون تا دقیقههای آخر.دیروز فرنی میدادن.نیم ساعت فرنیم تو دستم بود تا اذان بگن،قاشقو که زدم سبیل اکبر از توش غل زد بیرون.اشتهام کور شد کاملا.امروزم به هوای شله زرد رفتیم برامون عدسی ریختن.اه.
آهو:جیراناثر علی محمد افغانی:دختر دایی پرویناثر محمد حجازی:آیینهاز اسبان پیامبر:دلدلاز درختان جنگلی:راشاز رسانه های جمعی:رادیواشاره به نزدیک:ایناطاعت کردن:فرمان بردنامپراتور بیابان:شتربچه معروف:آل ببوی رطوبت:نابی زبان:لالپایتخت السالوادور:سانسالوادورپایتخت اوگاندا:کامپالاپایین:زیرپرورش حیوانات اهلی:دامداریپسر:ابنپشته بلند:تلپوست دباغی شده نرم:جیرپیشوای مذهبی:ترازوی بزرگ:قپانتلف شده و از بین رفته:مالیدهتوده غله پا
ماه
رمضان در طهران قدیم
جعفر
شهری
از
اول ماه احوال و رفتار و قیافهها تغییرات کلی میگرفت. صورتها آرام و ملکوتی،
چهرهها متین، قدمها آهسته، سرها بهزیر، چشمها درویش(!)، دلها تحت کنترل، راعیِ
حلال و حرام و مکروه و مباح و نجس و پاک و زشت و زیبا. بهترین و مرغوبترین
خواروبار، با نازلترین قیمتها به دکانها آمده، در اختیار مردم قرار میگرفت.
هوسانگیزترین نانهای سنگکِ یک ذرع و نیمیِ خشکناخنیٍ خشخاش و سیاهدانهزده و
تافتون
سفره افطار همیشه برای همه ما خاطرهانگیز بوده، خوب است این خاطرات را به مزه غذاهای سنتیِ همه ایران، مزین کنیم.صحنه زندگی ما چیز کوچکی نباید باشد. همین که ماه رمضانی میآید و سفره سحری و افطاریاش پهن میشود، همین که صدای ربنای کهن از سیستمهای صوتی پخش میشود، همین که دعایی خوانده شود و افطار؛ خودش خاطرهایاست که به اندازه تمام سالهای زندگیِمان حالمان را خوب میکند؛ وَ چه عالی میشود که بتوان این حال خوب را به همه ساعات زندگی
درباره این سایت