بسته بندی استاندارد می تواند نتایج زیادی را با خود به همراه داشته باشد که در نهایت سود آوری بیشتر را برای تولید کننده بهمراه خواهد داشت.
بعد از برداشت زعفران و جداسازی کلاله زعفران به عنوان با ارزشترین جزء ، باید در کمترین زمان و در مکانی استریل، عملیات خشک کردن انجام شود. بهترین زمان برای بسته بندی زعفران در این مرحله است. با استفاده از انواع بسته بندی زعفران صادراتی می توان به حفظ کیفیت زعفران کمک کرد.
انتخاب حجم مناسب زعفران صادراتی
در ادامه حجم مناسب ظروف بسته بندی را انتخاب کنید. بسته بندی صادراتی میتواند در اندازه های کوچک یا بزرگ انتخاب و به بازار جهانی را عرضه گردد. البته استقبال از اندازه های کوچکتر
بسته بندی صادراتی زعفران در میان مصرف کنندگان بیشتر و سود حاصل از آن نیز بیشتر است.
نقش بسته بندی در فروش زعفران قابل انکار نیست. چرا که در صورت حفظ کیفیت محصول، میتوانید بیشترین سود را نسبت به کالای تولید شده داشته باشید.
زعفران را به روش های مختلفی بسته بندی میکنند. بسته بندی صادراتی زعفران می تواند به صورت دستی و یا تمام اتوماتیک انجام شود. البته دستگاه های اتوماتیک اعتماد مصرف کننده را بیشتر جلب کرده و احتمال خطا و اشتباه و ایجاد آلودگی را کمتر میکند. قطعاً هزینهای که برای خرید دستگاه های بسته بندی زعفران صادراتی تخصیص داده میشود، یکی از به صرفه ترین هزینه های جاری کالای صادراتی است.
متاسفانه در صورت کوتاهی در این قسمت و کاهش کیفیت بسته بندی های زعفران صادراتی، حین جابجایی و صادرات ارزش کالای تولید شده شما، پایین تر آمده و نه تنها سود نمیکنید، بلکه شما را با ضرر نیز همراه میسازد.
در ادامه مطلب به بررسی انواع دستگاه های بسته بندی زعفران میپردازیم.
این دستگاه با داشتن ولوم حرارتی و قابل تنظیم برای پوشش های پلاستیکی مورد استفاده قرار میگیرد. اغلب این وسیله را برای استفاده های محلی و خانگی استفاده میکنند. متاسفانه این روش برای بسته بندی صادراتی زعفران قابل استفاده نیست. چراکه از ظاهری زیبا برخوردار نیست و اغلب، بازارهای عمده و ارزان قیمت، مخاطب این نوع بسته بندی میباشند.
برخی از دستگاه های بسته بندی دستی به صورت اتوماتیک تاریخ تولید و دیگر مشخصات را بر روی پلاستیک حک میکنند که این خصوصیت در بسته بندی های صادراتی اهمیت بالایی دارد.
دستگاه اسکین پک یک دستگاه نیمه اتوماتیک محسوب میشود. دستگاه بسته بندی زعفران اسکین پک یک لایه پلاستیک برای زعفران قرار می دهد. میتوان با طراحی یک بسته زیبا با استفاده از دستگاه اسکین پک زیبایی بیشتری به بسته بندی نهایی دهید. با این روش ارزش افزوده ایجاد کرده و در صورتی که طراحی بستهبندی داخلی به خوبی انجام شده باشد، میتواند برای رقابت به بازارهای جهانی نیز صادر گردد.
این دستگاه نیز از جمله دستگاه های نیمه اتوماتیک به حساب می آید. نحوه عملکرد این دستگاه به صورتی است که با قرار دادن بسته بندی نهایی بر روی صفحه دستگاه رل پلاستیکی دور تا دور محصول نهایی را در بر میگیرد. البته باید در نظر داشت در صورتی که طراحی داخلی محصول و جعبه اولیه به صورت زیبا و با ارزش انجام شده باشد، در نهایت خروجی دستگاه شیرینگ پک ارزش افزوده بیشتری بر روی بسته بندی زعفران به وجود میآورد.
در صورتی که جعبه طراحی شده فی و قابل وکیوم باشد، میتوانید از دستگاه وکیوم بسته بندی زعفران استفاده نمایید. این امر یکی از بهترین روش ها برای افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت محصول است. در صورتی که انتخابی از جنس پلاستیک مرغوب و باکیفیت داشته باشید، یک لایه محکم و مقاوم در برابر رطوبت بر روی محصول نهایی زعفران شما ایجاد میکند. این موضوع بسته بندی صادراتی زعفران تولید شده را از دیگر بسته بندی ها متمایز میکند.
در صادرات بین المللی باید به خاطر داشته باشیم که منطبق بودن با استانداردهای بین المللی تجارت زعفران اهمیت زیادی دارد. چرا که یکی از مهم ترین پل های ارتباطی در میان کشورهای دنیاست. بنابراین آنالیز کیفیت زعفران و بررسی کیفیت آن اهمیت بالایی دارد. باید به خاطر داشته باشیم که در حین جابجایی زعفران ممکن است هر اتفاقی برای بسته بندی صادراتی زعفران ارسال شده بیافتند. خوشبختانه در حال حاضر بیشتر مراحل بسته بندی و آماده سازی زعفران نیاز به مجوز و تاییدیه از سوی وزارت بهداشت دارد. همین امر رعایت اصول بهداشتی و استانداردهای داخلی را برای زعفران تولید شده تضین میکند.
منبع: صدف پک
zafpack
درباره این سایت